Hae blogeistani ja verkkosivustoistani

lauantai 20. elokuuta 2011

Web-ohjelmointi

Tässä osiossa keskitytyn kertomaan mahdollisimman kattavasti kaikesta web-ohjelmointiin liittyvistä asioista. Verkkosivujen tekeminen on itseäni kiinnostanut jo monia vuosia, mutta kunnolla aloin asiasta oppia aloittaessani datanomi opinnot, keväällä 2010. Paljoa en siitä vielä tiedä, mutta tarinan määrä lisääntyy sitä mukaan, kun tieto itselleni asiasta kertyy.

Ohjelmointi osiostani ei siis ainakaan toistaiseksi vielä ole kaiken kattava web-ohjelmointi sivusto, mutta kenties ajansaatossa sellaiseksi muovautuu. Tällä hetkellä tämä osio toimii lähinnä henkilökohtaisena tietopankkinani, joka tosin on vapaasti teidän kaikkien verkkosivuillani kävijöiden käytettävissä ja toivottavasti jotain hyvöö tietoa myös itsellenne löydätte. Lue lisää Valonkuvaaja.com sivustolta!

torstai 18. elokuuta 2011

Symbian Anna on nyt ladattavissa

Symbian-älypuhelinten viimeisin ohjelmistopäivitys on vihdoin latauskunnossa. Anna tuo parannuksia Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01 ja Nokia E7 -älypuhelinten käyttöön.

Päivitys sisältää muun muassa uuden käyttöliittymän, pystyasennossa toimivan virtuaalisen qwerty-näppäimistön ja jaetun näytön viestien lukemista, kirjoittamista varten ja uuden nettiselaimen. Lue lisää MBnet.fi sivustolta