Hae blogeistani ja verkkosivustoistani

perjantai 18. toukokuuta 2012

eBayssä ostoksilla, sisällöntuottamista ja käytöntukea

Viikko alkaa olla arkipäivien osalta paketissa kohta puolin. Viikolla tuli tehtyä edullisia ostoksia eBayssä. Ostin 100 kappaletta mustia mehupillejä, joista on tarkoitus sitten tehdä ulkoiseen salamaan hunajakenno snootti. Viikolla pitkästä aikaa tuli rauhoitettua verkon ihmeellisten videoiden pariin. Katsoin yhden strobistin videoita ja niistä sitten muistin taas tuon tee-se-itse nikkaroinnin. Aikanaan, kun nuo saan niin palaan kyllä asiaan ja tarkoitus on laittaa blogijulkaisua projektista. Niin ja noiden hinta oli toimituksineen 4,86 euroa. Lue lisää Valonkuvaajan blogista!

tiistai 15. toukokuuta 2012

Twitter tilastoja

Pitkään aikaan ei ole tullut ilmoiteltua Twitter tilastoista. Datanomiopintojen aikana, kun tuli noita ilmoiteltua useammin.

Twitter profiileja löytyy yhä kolme kappaletta. Valonkuvaaja profiilin tilastot näyttävät tällä hetkellä seuraavanlaisilta. Tweettejä on lähtenyt maailmalle 5,259 kappaletta. Joten jos jo aikaisemmin tuntui siltä, että homma on lähtenyt lapasesta niin nyt lukemat ovat jo jotain ihan muuta :) ! Seuraan 135 Tweettaajaa ja Valonkuvaaja profiilillani on vastaavasti 150 seuraajaa. Katso ja lue lisää Valonkuvaajan blogista!