Hae blogeistani ja verkkosivustoistani

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

HPK – HIFK 3-2 VL, 27.10.2012 Rinkelinmäki



HPK - HIFK 27.10.2012, RinkelinmäkiMuutama vuosi tai ainakin puolitoista ehti kuluta aikaa viime kerrasta, kun kävin Rinkelinmäen jäähallissa katsomassa jääkiekon SM-liigaottelua. Jonkin verran halli oli taas viime kerrasta muuttunut.

Keskellä kenttää oleva valotaulu oli vaihtunut ilmeisesti leditauluiksi. Halliin oli tullut myös muutama ledimainostaulu, joissa pystyy esittämään liikkuvaa kuvaa. Näin vaalien alla niissä pyöri kovasti porvaripuolueiden mainokset. Lisäksi pohjoispäädyn kattoon oli tullut spottivaloja, pääosin oransseja. Niiden avulla halliin tuotiin entisestään lisää oranssia väriä.

Myös uutta teemaa oli suunniteltu. G-katsomosta on tullut toinen fanikatsomo tutumman sikakatsomon lisäksi. Lisäksi monesti viitattiin oranssi alueeseen, joten tunnusta väriä ajatusta oli viety nyt aiempaa pidemmälle.

Vaikea sanoa oliko uudistukset hyviä / huonoja, mutta ainakin viihteellisempään suuntaan ottelutapahtumaa oli viety. Niin, jääkiekko-ottelua ei enää ole vaan se on ottelutapahtuma. NHL-ottelutapahtumista en oikeastaan paljoakaan tiedä, mutta voisin kuvitella, että ainakin osa näistä asioista on sieltä poimittu. Katso valokuvat ja lue lisää pelistä Valonkuvaajan blohgista!